bayindirbelediyesi] Bayındır Belediyesi ‘‘Ev Pansiyonculuğu’’ Eğitimi Derslerine Başladı

Bayındır Belediyesi ‘‘Ev Pansiyonculuğu’’ Eğitimi Derslerine Başladı

Bayındır Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası iş birliğinde açılan ev pansiyonculuğu Bayındır Belediyesi Yahya Kerim Onart Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısı ile başladı. Toplantıya Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli’de katıldı. 3 Şubat Cumartesi günü Yahya Kerim Onart Kültür Merkezinde gerçekleştirilen derste ‘‘ Ev Pansiyonculuğu’’ dersine giriş yapıldı ve Bayındır ilçesine turizm hareketliliğinin kazandırılması durumunda sağlanacak hizmetlerin nasıl en iyi şekilde yukarıya çekileceği anlatıldı. Bayındır Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası işbirliği ile düzenlenen ücretsiz kursun ilk dersine katılarak kursiyerleri yalnız bırakmayan Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli şunları söyledi ‘‘ İzmir’in şirin ilçesi Bayındırımızda İzmir Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla hemşehrilerimiz için yararlı olabileceğini düşündüğümüz kursumuza başladığımız için çok mutluyuz. İlk derse katılarak kursiyerlerimizi yalnız bırakmak istemedim. Çünkü Bayındırımız el ele verilerek istenilen yerlere ulaşabilir. Turistik açıdan geliştirmeye çalıştığımız kadar konaklama hizmeti de sağlamak zorundayız. İşte bu noktada hemşehrilerim devreye girerek dersler de öğrendiklerini gerçek hayatta uygulayacak ve Bayındır halkının misafirperverliğini ilçemizi ziyarete gelen misafirlerimize gösterecek’’ dedi.

Bayındır Belediyesi Yahya Kerim Onart Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ev pansiyonculuğu dersleri 10-11-17-18 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek olan derslerle devam edecek.

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN ,YARDIMCISI

 

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir