Bayındır Belediyesi’nden Taşeron İşçisine Tam Destek

Bayındır Belediyesi, yarın saat 15:00’da Kani Bey Parkı’nda taşeron işçileriyle toplu-iş sözleşmesi imzalayacak.

Gerçekleşecek olan toplu-iş sözleşmesi törenine Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, DİSK Genel Başkanı Kani Beko ve GENEL-İŞ Genel Başkanı Remzi Çalışkan’ın yanı sıra ilçe Belediye Başkanlarının da katılması bekleniyor. Bayındır’da yarın imzalanacak toplu iş sözleşmesi sonrası bir ilk gerçekleşecek. Küçük Menderes Havzasında yer alan diğer ilçe belediyeleri arasında sendikal hak tanıyan ve işçisini destekleyen tek belediye ünvanını Bayındır Belediyesi kazanmış olacak.

Gerçekleştirilecek olan toplu iş sözleşmesi ve sendika hakkında açıklama yapan Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli şunları söyledi ‘‘Hak, Hukuk, Adalet sloganıyla başlayan yürüyüşümüz genelden-özele herkesin sesi oldu. Böylesine anlamlı bir yürüyüş sonrası işçi kardeşlerimin haklarını korumamak olmazdı. Daha öncesinden konuşulup faaliyete geçirilmesini kararlaştırdığımız sendika çalışmalarımız da artık sona gelindi. Daha fazla hak, daha iyi çalışma ortamı ve daha iyi bir maaş ile mesai arkadaşlarım geleceğe güvenle bakabilecekler. Küçük Menderes Havzasında işçilere sendika yolunu açan ilk Belediye ve ilk Belediye Başkanı olmanın da haklı mutluluğunu yaşıyorum’’ dedi.

HALIL İBRAHIM DINCEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETIM KURULU BASKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir