BASKETBOL SAHALARI YENİLENDİ

Gemliklilerin daha modern ve estetik ortamlarda spor yapmalarını sağlamak için çalışmalarına aralıksız devam eden Gemlik Belediyesi, sporsever çocuk ve gençlerin buluşma noktası olan basketbol sahalarında yenileme çalışmaları gerçekleştirdi.

Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürülüğü ekiplerince gerçekleştirilen revize çalışmaları kapsamında 4 farklı mahallede 7 basketbol sahasının, zemin betonları, saha çizgileri ve potalarıda yenilenerek, çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Revize çalışmalarının tamamlanmasının ardından açıklama yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz “Halkımızın huzur içinde vakit geçirebilmesi ve rahatça spor yapabilmesi için bir yandan yeni alanlar açarken, diğer taraftan da mevcut alanlarımızı tek tek yeniliyoruz. Özellikle sporsever çocuklarımızın en çok vakit geçirdiği yerlerden olan basketbol sahalarımızı, onlara layık olacak şekilde bakımlı ve modern hale getiriyoruz.” diye konuştu.

Özellikle çocuk ve gençlerin spor yaptığı sahalar, yenileme çalışmalarının ardından, hem daha güvenli hem de daha modern bir görünüme kavuştu.

 

HALİL İBRAHİM DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir