BAŞKAN YAVUZ’DAN REYHANLIDAKİ ŞEHİDİMİZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI VE BİRLİK BERABERLİK MESAJI

BAŞKAN YAVUZ’DAN REYHANLIDAKİ ŞEHİDİMİZ İÇİN BAŞSAĞLIĞI VE BİRLİK BERABERLİK MESAJI

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Suriye’nin Afrin bölgesinden teröristler tarafından atılan roketin Reyhanlı’da bir eve isabet etmesi sonucu yaşamını yitiren Fatma Avlar (17) için baş sağlığı ve halkımızın Birlik Beraberliği için yazılı mesaj yayımladı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriyenin Afrin bölgesinde 10 gündür yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatının terör örgütleri temizleninceye kadar devam edeceğini, Mehmetçiklerimizin sivillerin zarar görmemesi için elinden gelen tüm gayretleri sarf ettiğini ifade eden Başkan Yavuz yaptığı açıklamada; “Sivilleri hedef almaktan çekinmeyecek kadar, küçücük çocukların eline silah verecek kadar gözünü kan bürümüş PYD ve PKK terör örgütleri kalleş saldırılarını sivillere zarar verme pahasına maalesef sürdürmektedir.

Bugün Reyhanlı ilçemize gerçekleştirilen havan saldırısı sonucu 17 yaşındaki kız çocuğumuz Fatma Avlar’ın şehit düştüğünü büyük bir üzüntüyle öğrendim.

Bu hain ve çirkin saldırıların şanlı ordumuzun, devletimizin ve Türk halkının kararlı tutumuyla, kahraman askerlerimizin operasyonlarıyla sona erdirileceğinden ve bölgede istikrarın yeniden sağlanacağını inancımız sonsuzdur. Halkımızın ve ülkemizin birlik ve beraberliğine kastetmeye çalışan hiçbir güç ve kuvvet bizleri asla bölemeyecekler. Şehrimizde, ülkemizde ve bölgemizde kalıcı barış ve huzur ortamı sağlanana kadar yürütülecek bu harekâtta Allah Mehmetçiklerimizin ve ülkemizin yar ve yardımcısı olsun. Milletimizin birlik ve beraberliği daim olsun.

Hain saldırı neticesinde yaşamını gencecik yaşta yitiren kızımız Fatma Avlar’a  Allah’tan rahmet, ailesine de sabırlar diliyorum. Milletçe başımız sağ olsun. Kızımızın mekanı Cennet olsun.” dedi.

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN ,YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir