BAŞKAN YAMAN’DAN TAVLA MAHALLESİNE İNCELEME ZİYARETİ

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, bu hafta ağırlık verdiği inceleme ziyaretlerini sürdürüyor.
Subaşı ve Koçören Mahallelerinde yapılan kutu menfez çalışmaların takibini yapan Başkan Yaman, son olarak Tavla Mahallesi’nde yapımı tamamlanan yol betonlama çalışmasını yerinde inceledi.
Tavla Mahallesi’nde ki mezarlık yolunda yol betonlama çalışmalarını tamamladıkları bilgisini veren Defne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yolun yokuş olması sebebi ile araçların çektiği zorluğu bu sayede giderdiklerini ve hem araç hem de yayalar için kolaylık sağladıklarını ifade ettiler.
Yaya ve araç trafiğini rahatlatan yol betonlama çalışmalarından ötürü teknik ekibine teşekkür eden Başkan Yaman, Defne’de ki tüm mahallelere ulaşmaya çalıştıklarını, ihtiyaç duyulan her noktada ekipleri ile seferber olduklarını ifade etti.

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir