BAŞKAN YAMAN YAŞLILARI YALNIZ BIRAKMADI

BAŞKAN YAMAN YAŞLILARI YALNIZ BIRAKMADI

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında Defne’ye bağlı 6 Mahalleyi gezerek, yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

Defne Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ve Mahalle Muhtarlarının eşlik ettiği ziyarette Başkan Yaman; yaşlılarla sohbet edip, sıkıntılarını dinledi.

Başkan Yaman’ı evlerinde görünce oldukça şaşıran ve mutlu olan yaşlılar, kendilerine verdiği kıymet, ilgi ve destek için Başkan Yaman’a gönülden teşekkür ettiler.

YAMAN: “ KIYMETLİ YAŞLILARIMIZIN YÜZLERİNİ GÜLÜMSETEBİLDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ.”

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, bu tür insana dokunan etkinlikleri oldukça önemsediklerini ifade ettiği konuşmasında: “Her zaman olduğu gibi 18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında da saygıdeğer büyüklerimizin yanlarındaydık. İkinci baharlarını yaşayan kıymetli yaşlılarımızın yüzlerini gülümsetebildiğimiz için mutluyuz. Hayat denen uzun yolda tecrübeleri ile bizlere ışık olan, yaşanmışlıklarıyla yüreğimizi ısıtan değerli büyüklerimizi ziyaret edip, onların her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmiş olmanın huzuru paha biçilemez. Yaşamımızın temel değerlerini borçlu olduğumuz saygıdeğer büyüklerimizin her zaman yanında ve hizmetindeyiz. Yaşlılarımızın fiziksel- zihinsel olarak zayıfladıkları ve en hassas oldukları yaşlılık dönemlerinde, rahat etmelerini sağlamak onların yaşam kalitesin arttırmak başlıca görevimizdir. Tüm yaşlılarımıza, hak ettikleri hayat standartlarında sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyoruz.” açıklamalarında bulundu.

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA GRUP

YÖNETİM KURULU

BAŞKAN ASİSTANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir