BAŞKAN YAMAN REYHANLI ZİYARETİ

BAŞKAN YAMAN: “BARIŞA, EKMEK HAVA SU KADAR İHTİYACIMIZ VAR”

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, Suriye’nin Afrin ilçesinde başlatılan ‘Zeytin Dalı’ operasyonları sırasında roket saldırısına uğrayan Reyhanlı’ya başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerinde bulunmak üzere Reyhanlı Kaymakamı Fatih Çobanoğlu ile Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi’yi ziyaret etti.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, CHP Defne İlçe Başkanı Mehmet Gönenç,CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin ve CHP Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Fatih Turan’ın da bulunduğu Reyhanlı ziyaretinde Başkan Yaman, Reyhanlı halkının acısını en derinden paylaştıklarını ifade ederek: “Zor bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde yapılacak en önemli şey halkımızla kenetlenerek, barışçıl mesajlarla birlik ve bütünlüğümüzü sağlamak olacaktır. Yaşadığımız kayıpların tekrardan yaşanmamasını, ülkemizde ve şehrimizde barışın acilen tesis edilmesini temenni ediyoruz. Tek bir askerimizin burnu kanamadan, tek bir vatandaşımız zarar görmeden bölgemize barış ve huzurun gelmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bizim ekmek kadar, hava kadar, su kadar BARIŞA ihtiyacımız var. Reyhanlı’ya ve tüm halkımıza geçmiş olsun diliyor, askerlerimizin operasyonu sağ salim tamamlayıp evlerine dönmelerini ümit ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN ,YARDIMCISI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir