BAŞKAN VEKİLİMİZ SİNANOĞLU, ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZI EVLERİNDE ZİYARET ETTİ.

BAŞKAN VEKİLİMİZ SİNANOĞLU, ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZI EVLERİNDE ZİYARET ETTİ.

3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Davut SİNANOĞLU, İlçemizde yaşayan bedensel engelli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret etti.

Belediye Başkan Vekilimiz Sinanoğlu’nun gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında, İlçe Emniyet Müdürümüz Akın Tan’da eşlik etti.

Ziyarette aile fertleriyle tek tek sohbet eden Başkan Vekilimiz SİNANOĞLU, onların sıkıntılarını ve isteklerini dinledi. Daha sonra SİNANOĞLU, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolaysıyla engelli kardeşlerimize çeşitli hediyeler verdi.

Engelliğin sadece engellilerin değil, toplumun sorunu olduğunu belirten Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Davut SİNANOĞLU “Engellilik; toplumu oluşturan tüm kesimleri ilgilendiren, duyarlı olmayı gerektiren ve çok yönlü ele alınması gereken toplumsal bir sorundur. Engelli kardeşlerimizin mutluluğu bizim de mutluluğumuzdur. Sizlere elimizden gelen bütün desteği vermeye hazırız. İmkânlarımız dâhilinde engelli kardeşlerimizin yaşamlarını daha da kolaylaştırmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Cizre Belediyesi

EBRU BEKEN DİNÇEL

Nova Medya Grup Başkanı

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir