BAŞKAN TUTAŞI’YA BÜYÜK ONUR

“Çalışmalarımız halkımızın gönlünde yerini buldu”

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı yaptıkları çalışmaların meyvelerini aldıklarını ve vatandaşların çalışmaları takdir ettiğini söyledi.

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı göreve başlamasının üzerinden 1,5 yıl geçmesine rağmen başarılı işleriyle takdir kazandı. İlçede altyapı ve üstyapı sosyal sorumluluk projeleri ve gönüllere dokunan projeler ile beğeni toplayan Başkan Tutaşı, çalışmaların karşılığını ise Mardin halkının teveccühü ile alıyor. Buna göre ORC anket firmasının Güneydoğu Anadolu Bölgesi İlçe Belediyeleri arasında en başarılı görülen Belediye Başkanları anketinde Başkan Tutaşı 3. Olarak yer aldı. Geniş bir katılım ile yapılan anket Artuklu Belediyesi’nin başarısını bir kez daha gözler önüne serdi.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı Artuklu halkının ilgisine layık olmaya devam edeceklerini söyledi. Tutaşı şunları kaydetti: ” Göreve başlarken Gönül belediyeciliğini inşa edeceğimizi ve yapacağımız çalışmalarla gönüllere köprüler kuracağımızı ifade etmiştik. Ekiplerimizle hemen planlamalarımızı yaparak ve sürekli halkımızın içinde olarak sorunları yerinde tespit ettik akabinde harekete geçtik. Bir buçuk yıl içine önemli işleri sığdırdık. Yollardan yeni binalara, sosyal sorumluluk çalışmalarından spor dostu belediyeciliğe kadar geniş bir yelpazede projeler yaptık. Vatandaşlarımız çalışmalarımızı her platformda överek bizleri sahiplendi. Son olarak bir anket firmasının Güneydoğu Anadolu Bölgesi ilçe belediyeleri başarı oranı ölçme çalışmasında da hemşehrimiz yaptığımız çalışmaları beğendiğini verdiği oylar ile gösterdi”

Çalışmaların ara vermeden devam edeceğine işaret eden Tutaşı, ” biz bu İlgiye her zaman layık olmaya devam edeceğiz. Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz ve projelerimize hayat vereceğiz. Halkımızın arasında sürekli yer alacağız ve ortak akıl ile sorunları hep birlikte yok edeceğiz. Yaptığımız çalışmaları takdir eden ve sürekli yanımızda olan Artuklu ve Mardin halkına yürekten teşekkür ederiz” diyerek sözlerine son verdi.

Ebru BEKEN DİNÇEL

Nova Medya Grup Başkanı

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir