Başkan Sözlü’den özel ailelere karanfil jesti

Başkan Sözlü dezavantajlı bireyler ve aileleri ile bir araya geldi

Başkan Sözlü’den özel ailelere karanfil jesti

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, özel ailelerle buluştu

Adana Büyükşehir Belediyesi ile Çukurova Rehberlik ve Araştırma Merkezi iş birliği ile hazırlanan ÇÖZEG projesi kapsamında özel eğitim sınıfı öğrencileri ve velileri ile bir araya geldi

ÇÖZEG PROJESİ KAPSAMINDA BİR ARAYA GELDİLER

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Çukurova ilçesinde görev yapan öğretmenlerin, özel gereksinimli çocukların öğretmenlerinin ve ailelerinin bilgilerini, becerilerini ve farkındalıklarının artırılması Çukurova ilçesinde özel eğitim sınıfında çocukları olan ailelerin eğitilmesi, özel eğitim sınıfı bulunan okullarda bulunan çalışan idareci, öğretmen ve diğer personellerin özel eğitim ile ilgili farkındalıklarının artırılmasını amaçlayan, Adana Büyükşehir Belediyesi ile Çukurova Rehberlik ve Araştırma Merkezi iş birliği ile hazırlanan ÇÖZEG (Çukurova Özel Eğitimi Geliştirme Projesi) kapsamında özel aileler ve öğrenciler ile bir araya geldi.

ÖZEL AİLELERE KARANFİL TAKDİM ETTİ

Programda öncesinde sevgililer günü münasebetiyle dez avantajlı öğrencilerin velilerine karanfil takdim eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, konuşmasında meseleye farkında olarak, insan olarak bakmayı her zaman muhafaza etmek gerektiğini ifade etti.

‘’ATATÜRK’ÜN İŞARET ETTİĞİ MUASIR MEDENİYET İDEALİ BUDUR’’

Türkiye’nin dezavantajlı bireyler konusuna medeniyet projesi olarak baktığını aktaran Başkan Sözlü, dezavantajlı bireylerin toplumsal hayatta rahatça yer almasının iş birliği gerektirdiğini söyleyerek ‘’Atatürk’ün muasır medeniyet olarak tarif ettiği ideal budur. Bizler Adana Büyükşehir Belediyesi olarak samimiyiz, toplumsal manada ailelerin yükünü paylaşmaya her daim hazırız’’ dedi.

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN    YARDIMCISI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir