Başkan Sözlü’den kadroya geçemeyen taşeron işçilere müjde!

MHP ve CHP İl Başkanlarından Başkan Sözlü’ye ziyaret

Başkan Sözlü’den kadroya geçemeyen taşeron işçilere müjde!

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Bünyamin Avcı ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ayhan Barut, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü makamında ziyaret ederek, taşeron işçilerin kadroya geçişi esnasında yaşanan gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulundular.
“MAĞDURİYETLERİ GİDERECEĞİZ”
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut’u makamında ağırladı. İki İl başkanının Adana Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan taşeron işçilerin kadroya geçişi esnasında yaşanan gelişmeler ve kadroya geçiş işlemi esnasında güvenlik soruşturmasından red alarak geçişi sağlanamayan taşeron işçilerin durumunun görüşüldüğü ziyarette Başkan Sözlü, “Hiç bir kardeşimizi, çalışanımızı mağdur etmeyeceğiz, tekrar işe geri dönüşlerini sağlayacağız. Hukuki yolla itiraz haklarını kullanıp dilekçelerini versinler, süreç tamamlandığında tekrar değerlendireceğiz” dedi.
MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı ve CHP İl Başkanı Aynan Barut da samimi yaklaşımı için Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ettiler.

MUS AFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN    YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir