Başkan Sözlü Saimbeylili hemşerilerinin kurtuluş sevincine ortak oldu

 

Kiraz diyarı Saimbeyli’nin kurtuluşunun 98’nci yıl dönümü, Türk Dünyası’nın gür sesi Kaya Kuzucu ve Türk Halk Müziği’nin sevilen ismi Seher Dilova konserleri ile taçlandırıldı

Kurtuluş programı için ilçeye gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Saimbeylili hemşerilerinin yoğun ilgisiyle karşılandı

“BU COĞRAFYA HÜSEYİN SÖZLÜ SAYESİNDE ÜRETKEN BELEDİYECİLİKLE TANIŞTI”

Saimbeyli’nin kurtuluşunun 98’nci yıl dönümü, Türk Dünyası’nın gür sesi Kaya Kuzucu ve Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Seher Dilova konserleri ile taçlandırıldı. Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de katılmak üzere ilçeye geldi. İlçede konser programı öncesi muhtarlar haftası münasebetiyle Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli muhtarları ile bir toplantı düzenlendi. Açılışı yapılan düğün salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, üretken belediyecilik anlayışını Adana’ya Hüseyin Sözlü’nün getirdiğini ifade ederken Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe de ilçedeki hizmetleri için Başkan Sözlü’ye teşekkür etti.

HEMŞERİLERİNİN KURTULUŞ SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Programda son konuşmacı olarak kürsüye bölge muhtarlarının alkışları ile kürsüye çıkan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, muhtarların demokrasinin vazgeçilmezi olduğunu ifade ederken kentin sorunlarının çözümü noktasında muhtarların belediye ile halk arasında bir köprü vazifesi gördüğünü belirtti. Muhtarlarla toplantının ardından esnafları ziyaret ederek konser alanına geçen Başkan Sözlü hemşerileri ile kucaklaştı. Seher Dilova konseri esnasında Dilova’nın daveti üzerine Başkan Sözlü hemşerileri ile birlikte halay çekti. Konser çiçek ve plaket takdimi ile sonlandırıldı.

 

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

 

 

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir