Başkan Sözlü iftarını İmamoğlu’nda yaptı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İmamoğlu’nda düzenlenen iftar yemeğine katıldı.
İftar programında konuşan Başkan Sözlü, İmamoğlu’nun ana caddelerinde önümüzdeki kış asfaltlama çalışmalarının tamamlanacağının müjdesini verdi.

“ASFALTLANMAYAN YOL KALMAYACAK”
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ilçelerde düzenlenen iftar yemeklerine katılarak hemşehrileriyle buluşmaya devam ediyor. İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Adayı Ayşe Sibel Ersoy’un da katıldığı iftar programında konuşan Başkan Hüseyin Sözlü, İmamoğlu halkıyla birlikte oruç açmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken “Sizleri bir ziyafet sofrasına değil; bir arada olmanın, paylaşabilmenin tadını almaya davet ediyoruz” dedi.
PARLEMENTODA GÜÇLÜ MHP ŞART
Konuşmasını 15 Temmuz’da yaşanan hadiseleri hatırlatarak sürdüren Başkan Sözlü, Milliyetçi Hareket Partisi’nin parlamentoda güçlü temsil edilmesinin önemli olduğunu belirtti.

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

 

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir