Başkan Sözlü ‘gelecek nesiller için’ Saimbeyli’de

 

Başkan Sözlü ‘gelecek nesiller için’ Saimbeyli’de

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, iftarını Saimbeyli’de ilçe halkıyla birlikte yaptı

 

İftar öncesi Karakuyu, Aksaağaç ve Eyüplü Mahallelerinde vatandaşla bir araya gelen Başkan Hüseyin Sözlü, ‘’Torosların eteklerinde çocukların cıvıltısı, küçükbaş ve büyükbaş hayvanların varlığı devam ettiği sürece Kozan’da Adana’da yaşamını sürdürebilir’’ dedi

 

KARAKUYU’YA SU MÜJDESİ

Adana’nın yalnızca merkezinde değil kırsalında da yıllardır yapılmayan hizmetleri yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ilçelerde gerçekleştirdiği halkla buluşmalarını sürdürüyor. Son olarak Saimbeyli’de iftar yemeğine katılmak üzere ilçeye giden Başkan Hüseyin Sözlü, iftar öncesi Karakuyu, Aksaağaç ve Eyüplü Mahallerinde MHP Adana Milletvekili Adayı Yusuf Baş’la birlikte vatandaşlarla bir araya geldi.

Saimbeyli’de ilk durağı Karakuyu Mahallesi olan Başkan  Sözlü, burada hemşerilerine seslenirken Karkuyu’nun su sıkıntısının bu hafta çözüleceğini müjdesini verdi. Yarınki seçimler için değil yarınki nesiller için çalıştıklarını ifade eden Başkan Sözlü, Tufanbeyli’de sonbahara kadar yetmiş beş bin dönüm kapalı sulama sistemi yapmış olacaklarını belirterek buralarda çocukların cıvıltısının eksilmemesi gerektiğini, Torosların eteklerinde yaşayan insanların varlığı sayesinde Kozan’da, İmamoğlu’nda, Adana’da insanların yaşamını idame ettirebildiğini belirtti.

 

KİLİM DOKUYAN KADINLARI VE ŞEHİT AİLESİNİ İHMAL ETMEDİ

Aksaağaç ve Eyüplü Mahallelerinde halkla kucaklaşan Başkan Hüseyin Sözlü, oralarda da yaklaşan 24 Haziran Seçimlerinin önemini anlatarak hemşerilerinden Cumhur İttifakı’na destek istedi ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin parlamentoda güçlü temsil edilmesinin ülkenin geleceği için şart olduğunu vurguladı. 15 Temmuz’da ve sonrasında yaşanan hadiseleri hatırlatan Başkan Hüseyin Sözlü, Milliyetçi Hareket Partisi’nin sıradan, sadece iktidar olmak, kendi kazanımlarının peşinde olan bir siyasi hareket olmadığını, yeri geldiğinde vatanı ve milleti için kendisini feda edebilecek bir parti olduğunu aktardı.

Başkanlık makamına ziyarete gelen misafirlerine armağan etmek üzere Saimbeylili kadınların dokuduğu kilimleri onların çocuklarının eğitim masraflarına destek olmak için satın alan Başkan Sözlü, o kilimleri dokuyan kadınları ziyaret ederek kolaylıklar dilemeyi ihmal etmedi. Ardından Değirmenciuşağı Mahallesinde şehit Emrah Küçükbayram’ın ailesini ziyaret etti, şehit annesinin ve babasının elini öpüp hayır dualarını aldı.

 

MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Köy ziyaretlerinin ardından ilçe merkezinde kapalı semt pazarında düzenlenen iftar programına katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ilçede yerinde kalkınmayı sağlayan hizmetleri yapmaya devam edeceklerini ifade ederken iftar davetini kırmayan hemşerilerine teşekkür ederek ‘’Sizleri ziyafete değil gönüllerimizi birleştirmeye, bir olmaya davet ettik’’ dedi.

İftar programı sonrası Saimbeyli’de muhtarlarla bir araya gelen Başkan Sözlü, onlarla görüş alışverişinde bulundu, ardından da Adana merkeze dönerek MHP Adana İl Başkanlığında sahur programına katıldı.

 

 
EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir