Başkan Özgüven: “Çocuklarımız için ne yapsak azdır”

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Konya’da Yüzmeyen Çocuk Kalmasın” projesi kapsamında ilçeye kurulan portatif havuz ve aquaparkı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle hayata geçirilen, “Konya’da Yüzmeyen Çocuk Kalmasın” projesi kapsamında 6-14 yaş arası çocuklara yüzme eğitimi verilen portatif havuz ve aquaparkı ziyaret eden Başkan Özkan Özgüven, çocuklarla sohbet etti. Sıcak yaz günlerinde yaş gruplarına göre düzenlenen seanslarda kızlar ve erkeklerin ayrı havuzlarda yüzme eğitimi alarak eğlendiğini söyleyen Başkan Özgüven, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından okul bahçesine kurulan yüzme havuzlarında çocuklarımız yüzme hocaları eşliğinde hem de yüzmeyi öğreniyor hem serinliyor. Bu anlamda biz de bu havuzumuzu ziyaret ederek çocuklarımızın eğlenceli vakit geçirdiklerini gördük. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımız için yapılan hizmetler ve onların yüzlerindeki gülümsemeler bizleri mutlu ediyor. Onlar için ne yapsak azdır. Bu noktada Şehit Kamil Atalay İlkokulu ile Feriha ve Ferhat Koyuncuoğlu Ortaokulu bahçelerine kurulan çocuk havuzları büyük ilgi görüyor. Bu yararlı ve güzel hizmet için Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay Bey’e ve ekibine teşekkür ederim” dedi.
EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir