Başkan Özaltun, şenlikte ne söz verdiyse yerine getirdi

Kurucuovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Konya Şubesi Başkanı Hasan Özen, Temmuz ayında yapılan şenlik etkinliğinde ne söz verdiyse kısa süre içerisinde yerine getiren Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
Özen, yaptığı açıklamada, Kurucuova Mahallesi’nde bu yıl 15’incisini düzenledikleri geleneksel Anamas ve Dedegül Kültür Şenlikleri’ne Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’un da katılımıyla kendilerini onurlandırdığını söyledi.
Şenliğe katılan Özaltun’dan dernek ve mahalle sakinleri olarak bazı taleplerde bulunduklarını belirten Özen, bunların kısa süre içerisinde yerine getirileceğinin sözünün verildiğini hatırlattı.
Özaltun’un verdiği sözlerin ardından hemen başlatılan çalışmalarla şenlik düzenledikleri Samanlık İçi Taşdondu mevkisinin yerleşim merkezine olan yolunun asfaltlanmaya başlandığını vurgulayan Özen, şunları kaydetti:
“Belediye başkanımızın talimatıyla şenlik alanı ile yerleşim merkezi arasında Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından başlatılan sathi asfalt çalışmaları neredeyse bitmek üzere. Yaklaşık 3,5 kilometrelik yolumuz asfaltla kaplanıyor. Başkanımızın sözünü verdiği talep ettiğimiz kamelyalar ile seyyar tuvalet de şenlik alanımıza geldi. Yerleşim merkezimizde kilitli parke ya da asfalt olmayan bugüne kadar çalışma yapılmayan yollarımızda da asfalt çalışmaları başladı, bitmek üzere. Bu çalışmalar kapsamında, ara sokaklarda da asfaltlama faaliyetleri sürüyor. Ayrıca, yine talebimiz olan park alanımızın etrafının çevrilmesi çalışması da tamamlandı. Kısacası mahallemiz adına başkanımızdan ne istediysek söz verdi, söz verdiği gibi de kısa süre içerisinde yerine getirdi. Bu hizmetlerin çok hızlı bir şekilde başlayıp bitirilmesinden dolayı kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Dernek yönetimi ve mahalle sakinleri olarak kendisine çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun diyoruz.”
EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir