BAŞKAN KOCAMAZ, “KADİR GECESİ RAHMET VE BEREKETİN YAĞMUR GİBİ YAĞDIĞI BİR GECEDİR”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ‘Kadir Gecesi’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Kocamaz, mesajında şunları söyledi:

“Kadir Gecesi, Allah’ın rahmetinin sağanak halinde yeryüzüne indiği bir gecedir. El açıp yürekten dileyen her kulun dualarının kabul edildiği, Allah’ın rahmet ve bereketinin insanlara yağmur gibi yağdığı bir gecedir. Peygamber Efendimiz (SAV),  bu gecenin kıymet ve değerini ifade etmek için şöyle buyurmuştur.

 “Kim inanarak ve sevabını Allah’tan bekleyerek Kadir Gecesi’ni ihya ederse geçmiş günahları affolunur.”

Bütün varlıkları yoktan var eden ve yarattığı her canlıyı hakkıyla rızıklandıran yüce Rabbimiz, Kadir Gecesi’ni bin aydan daha hayırlı olarak nitelendirmiştir.

Kadir Gecesi’ni idrak ederken; yoksulların, mağdurların, zulme uğramışların, toplumdaki yetimlerin, yaşlıların, engellilerin ve ihtiyaç sahiplerinin gönüllerini yapmak kısacası tüm dünyaya sevgi ve merhamet taşımak gibi vazifelerimiz mevcuttur.

Birçok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran Ramazan Ayı’nı dolu dolu yaşarken, Kadir Gecesi ile tüm manevi değerlerimizi arşa ulaştırmaktayız. Bu hayırlı gece ile birlik ve beraberliğimizin daha da kuvvetlenerek gönüllerde hayat bulacağına inanmaktayım. 

Ümit ederim ki bu mübarek gece, milletçe zor günler geçirdiğimiz şu dönemlerimizde yeniden bir uyanışa vesile olur. Kadir Gecemiz mübarek olsun.”

 

EBRU BEKEN

NOVA  MEDYA

GRUP BAŞKANI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir