Başkan Karalar’dan Şakirpaşa’ya Kültür Evi

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın göreve gelmesi ile birlikte yatırımlarla anılan bir ilçe olan Seyhan’da Şakirpaşa Mahallesi’ne yapılacak olan kültür evinin temeli atıldı. Yoğun katılım ile gerçekleşen temel atma törenine Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP Adana İl Başkanı Emrah Kozay, CHP il ve ilçe yöneticileri ilçe 25. ve 26. dönem Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, STK temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı. KÜLTÜR EVİ KISA SÜREDE TAMAMLANACAK Seyhan’ın değişmesi dönüşmesi için çalıştıklarını belirten Başkan Zeydan Karalar, temelini attıkları kültür evinin inşaatının kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi. Başkan Karalar, “Seyhan’da önemli hizmetlere imza attık, atmaya devam edeceğiz. Kent meydanı sadece meydan değil! Seyhan’ın dönüşmesine önemli katkılar sunacak. Halkımız bizim Adana?da ne kadar çok çalıştığımızı biliyor zaten. Seyhan’da değil hangi ilçeye girerseniz gidin herkes Seyhan Belediyesinin hizmetlerini konuşuyor. Şakirpaşa Kültür Evi temelini atıyoruz. Biz attığımız temellere açılışlara yetişemiyoruz. En güzel spor tesisini Şakirpaşa’ya yaptık. En güzel kültür evininde buraya yapıyoruz. Biz ezber bozan bir belediye başkanıyız. Sadece rutin belediyecilik yaparak kendimizi başarılı saymıyoruz. Çok kısa sürede inşaatı tamamlayıp açılışını yapacağız” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Şakirpaşa Kültür Evi’nin temeli atıldı. 3 milyon liraya mal olacak ve 1280 metre kare inşat alanına sahip kültür evi 5 ay içerisinde tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor.

BAŞKAN KARALAR, AŞURE ETKİNLİĞİNE KATILDI

Başkan Zeydan Karalar, buradan sonra Şakirpaşa Cem Evi ve Seyhan Belediyesi işbirliği ile düzenlenen aşure etkinliğine katıldı. Burada bir konuşma yapan Başkan Karalar, “Haksızlık bugünde var, dünde vardı, yarında olacak yezitler dünde bugünde yarında olacak. Önemli olan haksızlık karşısında Hüseyin gibi durabilmektir. O duruşu gösterebilmektir” ifadelerine yer verdi.

 

 

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir