BAŞKAN GÖKHAN’IN OKUL ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

ÇANAKKALE Belediye Başkanı CHP’li Ülgür Gökhan, eğitime destek ziyaretleri kapsamında Vahit Tuna Anadolu Lisesi ile Cevatpaşa Ortaokulu yönetimi ve öğrencileriyle bir araya geldi.

Vahit Tuna Anadolu Lisesi ile Cevatpaşa Ortaokulu’nda okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilerle buluşan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, özellikle okulların fiziki ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek not aldı. Başkan Gökhan, eğitime verdiği önemi bir kez daha dile getirerek, öğrencilerin müfredat dersleri dışında sportif ve sanatsal faaliyetlerle ilgilenmelerinin çok önemli olduğunu, bu kapsamda özellikle müzik aletleri başta olmak üzere öğrencilerin ve okul yönetiminin taleplerinin imkanlar doğrultusunda karşılanmasına özen gösterildiğini belirtti.

Başkan Gökhan, okullara listesi öğretmenler tarafından belirlenen 65’er adet okuma kitabı hediye etti.

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir