Başkan Gökhan’dan Hal Esnafına Ziyaret

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yapımı bir süre önce tamamlanan Yaş Meyve ve Sebze Halini ziyaret ederek, esnaflarla bir araya geldi.

Yeni hal binasını ziyaret ederek esnaflarla buluşan Başkan Gökhan, buradaki çalışmalara ilişkin bilgiler aldı. Yeni binaya taşınan esnaflarla görüşen Başkan Gökhan, sebze ve meyve piyasalarındaki son durumun yanı sıra, güncel konulara ilişkin de sohbet gerçekleştirdi.

Hal Binası ziyaretinde Başkan Gökhan’a Belediye Başkan Yardımcısı Handan Özyayla Kenar, Hal Müdürü Mustafa Tutkun, Fen İşleri Müdürü Hakan İnci ve Destek Hizmetleri Müdürü Meral Harput da eşlik etti.

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir