BAŞKAN GÖKHAN KONUKLARINI AĞIRLADI…

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Mektebim Okulları Çanakkale Kampüsü Yönetimi ile Vakıfbank Truva Şube Müdürü Nihal Tek’i makamında ağırladı.

Başkan Gökhan ilk olarak Mektebim Okulları Çanakkale Kampüsü Kurucu Temsilcisi Merih Utkular, Lise Müdürü Uğur Koyuncu ve Halkla İlişkiler ve Veli İlişkileri Müdürü Gözde Nalbant’ı makamında ağırladı. Utkular, Başkan Gökhan’a farklı şehirlerde bulunan Mektebim Okullarından gelen ürünleri takdim etti. Ziyaret nedeni ile memnuniyetini dile getiren Başkan Gökhan, okul faaliyetleri hakkında bilgi alırken, okul yönetiminin taleplerini dinledi.

Başkan Gökhan ardından Vakıfbank Truva Şube Müdürü Nihal Tek ve Şube Yetkilisi Dilan Erezan’ı ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gökhan, ülke ve Çanakkale ekonomisi üzerine değerlendirmede bulundu. Ziyaret, güncel konulara ilişkin sohbetin ardından sona erdi.

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir