BAŞKAN FADILOĞLU, LİSE OKUL MÜDÜRLERİNİ AĞIRLADI

BAŞKAN FADILOĞLU, LİSE OKUL MÜDÜRLERİNİ AĞIRLADI

 

-FADILOĞLU: “EĞİTİM, BİZİM VAZGEÇİLMEZİMİZDİR”

 

-BAŞKAN FADILOĞLU, ÇALIŞMALARI ANLATTI VE SORUNLARI DİNLEDİ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçe genelindeki Lise okul müdürleri ile bir araya geldi ve sorunlarını dinledi. Yöneticiler olarak şikayet etme haklarının bulunmadığını belirten Başkan Fadıloğlu, “Bizler, çözüm odaklı çalışacağız. Elimizden gelen gayret neyse onu ortaya koyacağız” dedi.

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçe genelindeki liselerde görevli okul müdürlerini Dülük Tabiat Parkı’nda konuk etti. Müdürlerle bazı konularda istişarede bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, davete katılımları dolayısıyla okul müdürlerine teşekkür etti. Okul müdürlerine sunum eşliğinde Şehitkamil Belediyesi tarafından yürütülen hizmetleri anlatan Başkan Fadıloğlu, özellikle eğitimin niteliğinin iyileştirilmesi yönünde yaptıkları çalışmaların artarak süreceğini kaydetti. Toplantıda müdürlerin yaşadıkları sorunları tek tek dinleyen Başkan Fadıloğlu, sorunları birlikte çalışarak aşacaklarını vurguladı.

 

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİNİN RÖNTGENİNİ ÇEKENLER SİZLERSİNİZ

Etkinlikte okul müdürlerine hitap eden Başkan Fadıloğlu, şunları söyledi:

 

“Bugün bir araya gelmekteki kastımız size burada bir siyasi konuşma yapmak ya da belediyenin reklamını yapmak değil. Sizler toplumun her kesiminden kişilerin çocukları ve velileriyle bir aradasınız. Şehitkamil Belediyesinin röntgenini çekenler sizlersiniz. Yaptığımız çalışmalardan sizleri haberdar etmek istedik. Okullarımızın ihtiyaçları hakikaten çok fazla. Ülkemiz içerisinden geçtiği bu dönem içerisinde her noktada ayrı bir telaşın peşinde. Tabi eğitim, bizim vazgeçilmezimizdir. Eğitimde Gaziantep olarak istediğimiz noktaya ulaşamamamız ne bizim suçumuz ne de sizlerin suçu. Bu kadar hızlı göç alan bir yerde eğitimin kalitesini yukarıda tutmak çok zor oluyor. Sizler emek veriyorsunuz bir noktaya getiriyorsunuz, yeni göçlerle bir geriye gidiş söz konusu oluyor. Kolay değil ama yöneticiler olarak bizlerin şikayet etme hakkı yoktur. Bizler, çözüm odaklı çalışacağız. Elimizden gelen gayret neyse onu ortaya koyacağız. Toplantımıza katılımlarınızdan dolayı hepinize yürekten teşekkür ediyorum.”

 

YAPMAMIZ GEREKEN ELİMİZDEKİ İMKANLARI EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRMEK

Programda söz alan Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı ise şöyle konuştu:

 

“Değerli Başkanımızın ve ekibinin yaptığı güzel çalışmaları hep birlikte gördük. Dikkat ederseniz; vefa, huzur, kültür, spor, eğitim deyince akla Şehitkamil Belediyesi geliyor. Başkanımızın anlattıkları işin görünen küçük bir kısmı. Daha görünmeyen birçok hizmet var. Özellikle eğitim alanında Şehitkamil Belediyemiz ile kurumlar arası işbirliği çerçevesinde Türkiye’ye örnek teşkil edecek çok güzel çalışmalarımız var. Başkanımıza eğitime verdiği destekten ötürü çok teşekkür ediyorum. Hayat devam ettiği müddetçe ihtiyaçlar ve talepler bitmez. Bizim yapmamız gereken elimizdeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmektir. Bizi ağırlayarak hem yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgi veren hem de sorunlarımıza her zaman olduğu gibi duyarlı bir biçimde yanaşan Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyorum.”

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, etkinlik sonunda okul müdürlerine çeşitli hediyeler armağan etti.

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA GRUP
YÖNETİM KURULU
BAŞKAN ASİSTANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir