Başkan DÜLGEROĞLU Kosgeb kursiyerlerine sertifikalarını törenle verdi

 

Kulp Belediyesi ile Kulp Halk Eğitim Müdürlüğü ortaklığıyla hazırlanan 32 saatlik Kosgeb kursunda ki eğitim tamamlanarak kursiyerlerin sertifikaları törenle verildi.

Kulp Belediyesine ait Mehmet Akif Ersoy Kültür ve Sanat Merkezi Konferans salonunda  düzenlenen törene Kulp Belediye Başkanı Fatih Dölgeroğlu,İlçe milli eğitim Müdürü Fatih Kaya,İlçe Halk Eğitim Müdürü Şemsettin Pehlivanoğulları ve kursiyerler katıldı.Kosgeb kursunda 32 saatlik eğitimini başarıyla tamamlayan 39 kursiyerin sertifikaları Kulp Belediye Başkanı Fatih DÜLGEROĞLU tarafından verildi.

Başkan DÜLGEROĞLU bütün kursiyerleri kutlayarak başarılar diledi.Çekilen hatıra fotoğrafından sonra sertifika dağıtım töreni sona erdi.

 

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir