BAŞKAN CAN, BAKAN ÇAVUŞOĞLU VE ATAOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

 

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve KKTC Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu ile telefonla görüştü.

2 bakanı Tarsus’a davet eden Başkan Can, Tarsus’un önemini anlattı.

Belediye Başkanı Şevket Can, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve KKTC Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu ile hafta sonu telefonla görüşerek, ülkenin içinde bulunduğu ve uluslararası ekonomik baskılar nedeniyle Dışişlerinin yürüttüğü stratejik çalışmadan dolayı Çavuşoğlu’na başarı dilerken, Tarsus halkı olarak her zaman devletin yanında olduğunu belirtti.

Telefon konuşmasında Bakan Çavuşoğlu ise, “Sayın başkanım öncelikle sizin ve kıymetli hemşehrilerimizin selamını ve Tarsus davetinizi memnuniyetle kabul ediyorum. Tarsus’a geleceğim ve sizlerle bir arada olacağız. Ayrıca Nusret Mayın ile alakalı takdimlerinizi aldım çok teşekkür ediyorum” dedi.

KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ile de telefonla görüşen Başkan Can, “Turizm ve Kıbrıs için Tarsus çok önemlidir. Sayın Bakanım KKTC ve Tarsus Turizmin  gelişmesi için Tarsus olarak her zaman hazırız. Bu noktada kentim Tarsus adına sizleri davet ediyorum” dedi.

Bakan Ataoğlu ise, “Sayın başkanım çok mutlu olduğumu ifade etmek isterim, bizde her zaman Kıbrıs davasında yanımızda yer alan güzel Tarsusumuza ve sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah Tarsus’a gelip, güzel kentinizi daha yakında tanıyacağım” ifadesini kullandı.

 

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir