BAŞKAN BOZDAĞ, BELEDİYE PERSONELLERİYLE BİR ARAYA GELDİ/HABERLERİ

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Belediyede görev yapan personeller ile bir araya gelerek, Belediyede alacağı olan personellerin maaşlarını ödedi.

Belediye Meclis Salonunda Belediye Personelleriyle bir araya gelen Başkan Bozdağ, Belediyede çalışan personellerin sıkıntılarını dinleyerek belediyeden alacağı olan personellerin alacaklarının verildiğini belirterek; “Bizim dönemimizde Pazarcık tarihinde görmediği hizmetleri görmüştür. Bulunduğum her ortamda söylüyorum Pazarcık’ın hizmet anlamında bir sorunu yoktur. Bizim tek bir sorunumuz sıkıntımız vardı taşeronda çalışan personellerimizin geçmiş aylardan kalan alacakları vardı. Hizmet anlamında olduğu gibi bu alanda da sıkıntımızın kalmaması için çözüm arayışına girdik ve netice itibariyle işçilerimizin alacaklarını ödedik. İşçilerimizin geçmiş aylarda kalan ücretlerini hesaplarına aktardık.  Allah hayırlı eylesin. Personellerimiz güle güle harcasın” dedi.

HALİL İBRAHİM DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir