BAŞKAN BEYOĞLU, CUMA NAMAZINI VATANDAŞLARLA BİRLİKTE SOSYAL MESAFEYE UYARAK EDA ETTİ

Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçesi’nde Cuma namazı, bu hafta da Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle açık alanlarda ve parklarda sosyal mesafe ve maske kuralına uygun olarak eda edildi. Bağlar Belediyesi ekipleri,namaz kılınan alanları dezenfekte ederek temizledi,görevliler vatandaşlara uyarılarda bulundu. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu da açık alanda vatandaşlarla birlikte namazını eda etti.
Belediyeden Cuma Namazları İçin Hizmetlere Devam
Bağlar Belediyesi,Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle açık alanlarda ve parklarda sosyal mesafe ve maske kuralına uygun olarak eda edilen Cuma namazlarında vatandaşlara yönelik hizmetlerini bu hafta da sürdürdü.
Belediyenin Temizlik Müdürlüğü ekipleri, namaz için belirlenen noktalarda dezenfekte ve temizlik işlemlerini uygulayarak sosyal mesafe kuralına göre şeritler çekti. Bu noktalarda görevlendirilen belediye ekipleri, namaz için gelen vatandaşlara ücretsiz maske hediye edip dezenfektan ikram etti. 
Başkan Beyoğlu,Açık Alanda Vatandaşlarla Birlikte Namazını Eda Etti
Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu’nun belirlediği kurallara uyulması için de vatandaşlara uyarılar yapıldı.
400 binden fazla nüfusa sahip olan ilçede vatandaşlar, açık alanlara akın ederek ibadetlerini eda etti.
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu da açık alanda vatandaşlarla birlikte Cuma namazını kıldı. Başkan Beyoğlu,kurallara gösterdikleri uyumdan dolayı vatandaşlara teşekkür etti.
Belediye ekipleri, her hafta düzenli olarak ilçedeki camileri ve Kur’an Kurslarını da dezenfekte ederek vatandaşların takdirini kazanıyor.

Ebru BEKEN DİNÇEL

Nova Medya Grup Başkanı

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir