Başkan BELOVACIKLI Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

  2009 yılından bugüne kadar Gerze’lilerin takdirine layık olup Belediye Başkanlığı görevini yürütmekte olan Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI 3.dönemi için Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

    18 Ekim tarihinde saat 14’de CHP Gerze İlçe Başkanlığı’na giderek İlçe Başkanı E.İlknur KARA ve partililerle tokalaşan Başkan BELOVACIKLI ardından CHP Gerze İlçe Başkanı E.İlknur KARA’ya aday adaylık başvuru dosyasını teslim etti.

    Cumhuriyet Halk Partisi’nin en yaşlı üyelerinden Berrin teyzemizinde olduğu törende konuşma yapan Başkan BELOVACIKLI; “9.5 yıldan bu güne kadar ilçemize hizmet ediyoruz.Günümüz itibariyle de 3.dönemimiz için Aday Adaylık başvurusunu yapıyorum.Hizmet süremiz içerisinde 7/24 kapımızı ve telefonumuzu açık tuttuk.Parti ayrımı gözetmeksizin çalışmalarımızı ve hizmetimizi yürüttük.Kısmet olursa eğer üçüncü dönemimizde de verimli bir şekilde yürütüp bu serüveni noktalamak istiyorum.Aday adaylığımın ülkemize, ilçemize ve partimize hayırlı ve uğurlu olmasını diler, tüm vatandaşlarıma teşekkür ederim.” Dedi.

Başkan BELOVACIKLI’nın konuşmasının ardından açıklamalarda bulunan CHP Gerze İlçe Başkanı E. İlknur KARA ise; “Bu yola Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI ile birlikte çıktık ve günümüz itibariyle de 3.kez Aday Adaylığı dosyasını teslim alıyoruz.Her zaman ilçemizin bir adım ileriye gidebilmesi adına yürüttüğümüz çalışmalarda kimi zaman sevgi ve saygı çerçevesinde tartışmalarımız da elbette oldu.Ancak bahsettiğim gibi burada önemli olan her zaman için sevgi ve saygımızı korumaktı.Çünkü ortak amacımız vatandaşa hizmet ve Gerze’nin yararına olacak çalışmalardı.Aday Adaylığı süreci 19 Ekim 2018 tarihinde sona erecek.Şuan için Başkan BELOVACIKLI’dan başka Aday Adayı bulunmuyor ama bu olmayacağı anlamı da taşımamaktadır.Ben şahsım ve partim adına Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI’nın üçüncü dönem Aday Adaylığı’nı tebrik eder, partimize ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim.” Dedi.

    Gerze Belediye Başkanlığı olarak 2009’dan bu güne kadar yaptığı çalışmalar, akılcı ve geleceği aydınlatan projeleriyle ilçemizi marka bir ilçe haline getiren Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’nın Aday Adaylığı’nın ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir