Başkan Atilla, Kırgın Aileleri Barıştırdı

Başkan Atilla, Kırgın Aileleri Barıştırdı

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Saraççeşme mahallesinde iki aile arasında yaşanan anlaşmazlığı çözüme kavuşturarak kırgın aileleri barıştırdı.

Ceylanpınar ilçe kırsalında Saraççeşme mahallesinde Kılıç ve Çınar aileleri arasında yaşanan anlaşmazlık Başkan Atilla’nın öncülüğünde barışla sonuçlandı. Belediye Başkanı Menderes Atilla, Ak Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Halid Şimşek ve kanaat önderlerinin öncülüğünde bir araya getirilen aileler barıştırıldı.

Başkan Atilla, ailelerin sulh teklifini kabul ettiklerini belirterek, ”Kılıç ve Çınar aileleri arasında ufak bir tatsız olmuştu. Geldik sağ olsun her iki aile bizi kırmadı. ilçe başkanımız ve yönetim kurulumuzla beraber şuan Saraççeşme’deyiz. Şimdi beraber çay içiyoruz. Kırgınlığa son verdiler. Bu arada çınar ve Kılıç ailelerine her iki tarafa da teşekkür ediyorum.” dedi.

Bir daha tatsız olayların yaşanmaması temennisinde bulunan Başkan Atilla, “Biz hepimiz kardeşiz, hepimizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Birlik ve beraberlik içerisinde olmamız lazım. Bir daha böyle tatsız olayların yaşanmamasını yüce rabbimden niyaz ediyorum. Her iki aileye ve bizimle birlikte gelen kanaat önderlerine hepsine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Okunan duanın ardından aileler arasında sulh sağlandı.

HALIL İBRAHIM DINÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETIM KURULU BASKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir