Başkan Atilla: “Büyükşehir Belediyesi Olarak Eğitime Destek Veriyoruz”

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilgi Evi ve Millet Kıraathanesinde öğrencilerle bir araya gelen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, “Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime destek veriyoruz” dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Bilgi Evi ve Millet Kıraathanesi’ni ziyaret etti, öğrencilerle sohbet etti. Başkan Atilla, Bilgi Evi’nde ders veren öğretmenlerle yaptığı toplantıda, öğrencilere faydalı olmak için herkesin en yüksek verimle çalışması gerektiğini belirtti. Velilerin taleplerini dinleyen Başkan Atilla, çocukların ve gençlerin eğitimine büyük önem verdiklerini vurguladı. Millet Kıraathanesi’nde ders çalışan ve kitap okuyan öğrencilerle de görüşen Başkan Atilla, taleplerini dinledi.

Çocukların başarısı için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Atilla, şunları söyledi: “Ofis Semtinde eski Konukevini Bilgi Evi olarak çocuklarımızın hizmetine sunduk. Bilgi Evimiz çocuklarımızın hizmetindedir. Eski Konuk Evi’nin zemin katını Millet Kıraathanesi’ne dönüştürdük. Gençlerimizin Millet Kıraathanesi olan bu mekanda bilgi ve kitapla huzur ve güven içerisinde buluşması kitap gibi anlamlıdır. Çocuklarımızın ve ailelerinin memnuniyeti bizi mutlu etti. Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime destek veriyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda millet kıraathanelerinin sayısını artıracağız.”

Eğitim alanında yeni bir mekanı şehre kazandırdığı için Başkan Atilla’ya teşekkür eden öğrenciler, “Öğretmenlerden büyük destek alıyoruz. Okuldaki kavrayamadığımız konuları, burada hocaların desteğiyle öğreniyoruz. Kitap okumak için de burayı tercih ediyoruz. Çünkü, farklı kitapları ve nezih bir ortamı Cumali Başkanımız bize armağan etti. Biz de vaktimizi burada faydalı işler yaparak değerlendiriyoruz” dedi.

 

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir