Başkan Altay: Gazilerimiz Sayesinde Geleceğe Güvenle Bakıyoruz

  Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Şehitlerimizin ve gazilerimizin büyük özverileri sayesinde bugün geleceğe güvenle bakıyor, ülkemizi daha ileriye taşımak için el birliğiyle çalışıyoruz” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Altay’ın mesajı şöyle: “Milletimizin özellikle İslam medeniyetiyle tanıştıktan sonraki mücadelesinin neredeyse tamamı manevi saikler üzerine bina edilmiştir. Bu mücadelenin de ana omurgasını oluşturan gazilik ruhu, Türk kültüründe bütün maddi sıfatların ve unvanların önüne geçmiştir.

Üzerinde yaşadığımız topraklar aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakarca çabaları neticesinde vatan kılınmış, ay yıldızlı bayrağımız yine onlar sayesinde bu mukaddes vatan üzerinde özgürce dalgalanmaktadır, inşallah sonsuza dek dalgalanacaktır. Onların büyük özverileri sayesinde bugün geleceğe güvenle bakıyor, ülkemizi daha ileriye taşımak için el birliğiyle çalışıyoruz.

Bu vesileyle, Malazgirt’ten İstiklal Harbi’ne, Kıbrıs’tan terörle mücadeleye ve son olarak 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı koyan bütün kahramanlarımızı rahmet ve dua ile anıyor, 19 Eylül Gaziler Günü’nü en kalbi duygularla kutluyorum.”

 

 

 

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir