Ayvalı’ya kültür merkezi

DCIM100MEDIADJI_0064.JPG

Büyükşehir Belediyesi Ayvalı’ya kültür merkezi yapıyor

KÜLTÜR MERKEZLERİ YAYGINLAŞIYOR

 

 

İlçelerde sosyal hayatın canlanması amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Kültür Merkezleri her geçen gün daha da yaygınlaşıyor.

İlk başta ilçe merkezlerinde yapılan kültür merkezleri, kalabalık mahallelerde de hayata geçiriliyor. Daha önce belde olan Darende ilçesinin Ayvalı Mahallesine Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültür Merkezi yapılıyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından 4 bin 100 m2’lik bir arsa üzerine yapılan kültür merkezinin oturum alanı 400 m2, toplam kapalı inşaat alanı ise 800 m2’den oluşuyor.

Bodrum+zemin kattan oluşan Kültür Merkezi projesi içerisinde; 4 adet atölye, çay ocağı, su deposu, idari bölümler, çok amaçlı salon, mescit, lavabo gibi bölümler bulunuyor.

Kaba inşaatı bitme aşamasına gelen kültür merkezi, ince imalata hazır hale getirildi. Elektrik ve mekanik imalatı yüzde 50 oranında tamamlanan merkezin bu yıl içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN    YARDIMCISI

 

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir