“AŞI TOPLUMSAL BİR SORUMLULUKTUR”

Muş Ticaret ve Sanayi Odası’nda görev yapan personellerin aşı olmasını sağlayan Başkan Erdal Koç, aşının toplumsal bir sorumluluk olduğun7u ve üyelerin bu duyarlılığı göstermesi gerektiğini kaydetti

Son günlerde Koronavirüs vakalarında meydana gelen artışla birlikte aşılama oranının artması için adeta seferberlik başlatıldı. Bu kapsamda Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Koç’un girişimleri ile dün aşısını yaptırmayan personelin de aşıları yapıldı.

Sağlık görevlilerinin yapmış olduğu aşıdan sonra konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, üyelerin bu duyarlılığı göstermesi için çağrıda bulundu.

Aşının toplumsal bir sorumluluk olduğunu belirten MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, “Koronavirüs salgınının ortaya çıkmasından sonra dünyada ve ülkemizde yaşanan sıkıntıları hepimiz müşahede ettik. Özellikle iş verenlerin yaşadığı sorunlar gün gibi ortadadır. Üretimin durma aşamasına geldiği, personelin kısa çalışma dönemi yaşadığı bu günleri bir daha geri gelmesini istemiyoruz. Koronavirüsten en az şekilde etkilenmek için başından beri ne gerektiyse yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Şimdilik bu salgınla mücadelenin en önemli ayağı aşıdır. Üyelerimizin bu hassasiyeti göstereceğine inanıyorum. Aşılarımızı olalım ve ekonomimize katkı sağlamaya devam edelim” diye konuştu.

Ülke genelinde başlatılan aşılama oranını arttırma çalışmasına Muş olarak en iyi şekilde katkı sağlamak istediklerini belirten MUŞ TSO Başkanı Erdal Koç, “pandemi sürecinde yaşanan sıkıntıları iliklerine kadar yaşayan tüccar ve sanayicilerimiz başta olmak üzere esnaflarımızın, hemşehrilerimizin virüse karşı en etkili silah olarak bilinen aşı konusunda da duyarlı olmaları gerekir” şeklinde konuştu.

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir