ARTVİNLİLER DERNEĞİNDEN REFİK YILMAZ’A ZİYARET

ARTVİNLİLER DERNEĞİNDEN REFİK YILMAZ’A ZİYARET

Gemlik Artvinliler Kültür ve Dayanışma Derneği yeni yönetim kurulu üyeleri, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, projelerini anlattı.

Artvinliler Kültür ve Dayanışma Derneği yeni yönetim kurulu başkanı Hasan Yavuz, Gemlik Belediyesi ile sosyal ve kültürel projelerde devam eden işbirliğinin kendi dönemlerinde de devam edeceğini vurgulayarak, diğer yöresel derneklerle olan işbirliklerinde diyaloğa önem vereceklerini ifade etti. İlk etapta kültürel etkinlikler, geziler, piknikler, döner günleri ve tanışma organizasyonları ile toplumun her kesimine ulaşmayı hedeflediklerini dile getiren Hasan Yavuz, 7 Mart Artvin’in Kurtuluşunun 97.yılı etkinlikleri kapsamında, Gemlik Belediyesi işbirliği ile, birbirinden güzel ses sanatçılarının yanı sıra yöresel ikramlarında olacağı büyük bir organizasyon hazırlığında olduklarının müjdesini verdi. Başkan Yavuz, Birlik ve beraberlik içinde, daha güzel ve yaşanabilir Gemlik için Belediye ile uyum içinde hareket edeceklerini sözlerine ekledi.

Hasan Yavuz başkanlığındaki yeni yönetime başarılar dileyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, İlçemizde ki tüm derneklerimizi önemsiyor ve değer veriyoruz. Birlikte ve dayanışma içerisinde yapılabilecek her türlü etkinliğe evet diyoruz. Farklılıklarımız zenginliklerimizdir. Gemlik’te yöresel derneklerin öncülük ettiği, barış ve kardeşlik havasını, kültürel ve sosyal organizasyonlarla pekiştirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA GRUP
YÖNETİM KURULU
BAŞKAN ASİSTANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir