ARPAÇBAHŞİŞ MAHALLESİ SAHİL YOLLARI SICAK ASFALT’LA DONATILIYOR

Erdemli Belediyesi Arpaçbahşiş Mahallesinde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. Erdemli’nin birçok yerinde eş zamanlı olarak sıcak asfalt çalışmaları yapıldığını söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “bu çalışmalardan biri de Arpaçbahşiş Mahallesi Sahil yolarında yapılıyor. Ekiplerimiz Erdemli’nin her tarafına yetişmeye çalışıyor, hizmet alanımız çok büyük ama biz büyük bir azimle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

Havaların ısınmasıyla birlikte Erdemli Belediyesi asfalt hizmetlerine hız verdi. Erdemli Belediyesi olarak asfaltlama hizmeti konusunda büyük bir atağa kalktıklarını vurgulayan Başkan Tollu, bütün eksikliklerin tespit edilmiş durumda olduğunu ve çok yakında hepsini çözüme kavuşturacaklarını söyledi. Bu konuda vatandaşlardan sabırlı olmalarını beklediklerini dile getiren Tollu sözlerini şöyle sürdürdü: “söz verdiğimiz üzere görev süresi içerisi Erdemli sınırları içerisinde asfaltlanmamış yol bırakmayacağız. Vatandaşlarımızın bunda zerre kadar şüphesi olmasın. İhtiyaç olan her yere asfalt hizmetini götüreceğiz.”

Erdemli’nin gelişmesi ve gözde bir turizm ilçesi olması için ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Tollu, “vatandaşlarımızdan sabırlı olmalarını istirham ediyoruz” şu anda Arpaç bahşiş sahil yollarımızı sıcak asfalt’la donatıyoruz. En kısa zamanda bu yollarımızı bitirip vatandaşlarımızı tozdan, topraktan kurtarıp rahat bir tatil geçirmelerini sağlayacağız, diyerek sözlerini noktaladı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğünden alınan bilgilere göre yol açma, genişletme ve asfalta hazırlama çalışmalarının birçok mahallede devam ettiği, alt yapı çalışması biten yerlere öncelik vererek asfaltlama çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdürüldüğü öğrenildi.

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir