Altgeçit Projesinde Sona Gelindi

Altgeçit projesinde Hani Baba Caddesini, Erzurum Bulvarına bağlayan yol bugün itibariyle karşılıklı olarak trafiğe açıldı.

Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız Süleyman Elban, ilimiz trafiği için büyük öneme sahip olan alt geçit projesinin son halini yerinde inceledi. Sayın Valimiz trafiğe açılan Hani Baba Caddesinden, Erzurum Bulvarına ilk geçişi gerçekleştirdi. Ardından çevrede bulunan esnaflar trafiğe açılan yoldan kornalar eşliğinde geçiş yaptı.

Altgeçit çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Sayın Valimiz ilk güzergahın trafiğe açılmasının ardından önümüzdeki hafta da yan ve alt yollarında trafiğe açılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacağını belirtti.

Altgeçit projesinin ilk güzergahının trafiğe açılmasına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız Süleyman Elban’a teşekkür  ederek devam eden diğer çalışmalarda başarılar diledi. Sayın Valimiz ise çalışmalar başladığı günden bu yana gösterdikleri duyarlılık ve sabır için çevrede bulunan esnaflara teşekkür ederek Altgeçidin Ağrılı vatandaşlarımıza hayırlı olması temennisinde bulundu.

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir