ALT YAPI VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANAN YOLLARDA ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

ALT YAPI VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANAN YOLLARDA ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Alt Yapı ve Üst Yapı Çalışmaları Tamamlanan

Yollarda Asfaltlama Çalışmaları Başladı

Bitlis Belediyesi’nin Kentin farklı Noktalarında Yürüttüğü Altyapı ve Üst Yapı Çalışmalarının

Sona Ermesiyle Asfalt Çalışmalarına Başlandığını Belirten Başkan Tanğlay; ”Bitlis Kısa Sürede

Epey Yol Kat Etti Bu İlerleme Devam Edecek”

Bitlis Belediyesi kentin farklı noktalarını adeta şantiyeye çevirmiş durumda. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarının hızla devam ettiği ilimizde çalışmaların tamamlandığı birçok sokak ve mahallede asfaltlama çalışmaları son sürat devam ediyor.

Son olarak Atatürk Camiinden başlayan çalışmalar tüm hızıyla devam ederken Yükseliş mahallesinin biten su, kanalizasyon ve doğalgaz çalışmalarının ardından yol genişletme çalışmaları ve istinat duvarları da tamamlandı.

Yol çalışmaları kapsamında 3 kilometrelik yolu kısa bir süre içinde sıcak asfalt dökülerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay yaptığı açıklamada, kanalizasyon, su ve doğalgaz çalışmasını bitirdikten sonra üst yapı çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Çalışma yürütürken en çok dikkat edilen konulardan birinin en kaliteli hizmeti sunmak olduğunu belirten Tanğlay şöyle konuştu; Amacımız bir kere yaptığımız yere tekrar dönmemek. Bizler tüm sorunları hallettikten sonra asfaltlama ve istinat duvarı çalışmalarına geçiyoruz. Çünkü bir kısım işi tamamlamadan asfalt yapıldığında bir sonraki yıl oluşan bir problem o asfaltın boşa gitmesine neden oluyor. Ülkemizle birlikte Dünyamızın da içinde bulunduğu durumdan dolayı bazı ürünlerin fiyatı ciddi anlamda artmış durumda.

Bizler Belediye yönetimi olarak elimizdeki kaynakları en doğru şekilde ve verimli bir şekilde kullanmak zorundayız.

Bitlis’te çalışmalar güzel ilerliyor. Bizler mutluyuz söz verdiğimiz gibi sadece Bitlis’e bu kadim kentin kıymetli insanlarına hizmet ediyoruz. Bitlis bizim tek sevdamız ne olursa olsun başka memleketimiz başka bizi bağrına basacak bir yer yok burası bizim topraklarımız ve bizlerde bu topraklara en iyi şekilde sahip çıkacağız.

Tabi bu çalışmaları bazen yerinde inceleme fırsatımız oluyor bazen de olmuyor. Sokağa çıktığımızda yapılan çalışmaları yerinde incelemeye ve en önemlisi kıymetli halkımızın sorunlarını, önerilerini ve varsa şikâyetlerini dinleme fırsatı buluyoruz. Bazı yerinde olan eleştirileri de dikkate alıyoruz ve bu duruma seviniyoruz. Çünkü bizim atalarımız çok doğru bir söz kullanmış. Dost acı söyler diye; Bizde atalarımızın bu sözünden yola çıkıyoruz çoğu zaman bizim iyiliğimiz için En önemlisi Memleketimizin iyiliği için eleştirileri dikkate alıp Belediye Meclisinde de üstüne eğiliyoruz.

Bizler göreve geldiğimiz zaman da ifade etmiştik. Bizler Belediye Başkanı olmaya değil hizmetkâr olmaya geldik. İnşallah Allah ömür verirse görev süremiz dolana kadar Bitlis’e daha çok hizmet edeceğiz.

Biz hizmet etikçe mutlu oluyoruz. İnsanlarımızın yüzündeki güzel gülümsemeleri de görünce Allah’a şükrediyoruz. İnsanlarımızın yüzünü güldürmekte onların varsa sıkıntıları bu sıkıntılardan kurtarabilmek en önemli hizmettir.

Dünya’yı etkisi altına alan Covid-19 pandemisinden dolayı gerçekten birçok çalışma yapmıştık. Vefa gruplarıyla ortak çalışmalarımızla ihtiyacı olan vatandaşlarımıza yardıma koşmaya çalıştık. İnşallah aşı çalışmalarının daha da ileriye gitmesiyle ülkemizdeki gelişmeler de iki katına çıkacaktır şeklinde konuşarak sözlerini sonlandırdı.

BİTLİS İL BELEDİYESİ

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir