AKMOD GÖNÜLLÜLERİNDEN KIŞ KAMPI VE DAĞ TIRMANIŞI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesinde kurulan ve sayıları 2.000’İ geçen AKMOD(arama-kurtarma-moral-destek) ekibinden 45 kişilik grup Suçatı mevkiinde kamp yaptı.

25 Kasım 2017 günü düzenlenen kampın bölümünde sabah sporu ve Atlı Dağı tırmanışı vardı. Yaklaşık 3 saat süren, motivasyon ve birliktelik ruhunu pekiştirmeye yönelik aktiviteden sonra inişe geçildi.

İkinci bölümde ise teorik eğitim gerçekleştirildi.  Yangın-deprem tedbirleri ve güvenliği eğitimi, dağcılık, muhabere teknikleri eğitimi, sinevizyon ve slayt gösterileri eşliğinde verildi.

İtfaiye Dairesi Başkanı Cahit Küçükönder’in de katıldığı ve koordine ettiği kampta, katılımcılara aynı zamanda doğal afet ve benzeri durumlarda kriz yönetimi konusunda da sunum yapıldı.

Kampa, Türkiye Belediyeler Birliği’nin organizasyonuyla Kahramanmaraş’a eğitim için gelen Adıyaman, Amasya, Diyarbakır, Hatay ve Şanlıurfa İtfaiyelerinden 20 kişilik bir grup da katıldı.

İtfaiye Dairesi Başkanı Küçükönder ise, kamp programının yıl boyunca rutin aralıklarla ve hafta sonları planlandığını belirterek, programların sayısını artıracaklarını belirtti.

Sultan AVCI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir