AKÇAKALE BELEDİYESİNDEN TEKERLEKLİ SANDALYE YARDIMI

Akçakale Belediyesi ilçede yaşayan emekli polis memuru Naci Atay’a akülü tekerlekli sandalye, Cuma Kızılkaya’ya da koltuk değneği hediye etti.

Akçakale ilçesinde yaşayan emekli polis memuru Naci Atay yaşadığı şeker hastalığına bağlı olarak 1 yıl önce iki ayağını da kaybetti. Konudan kısa süre önce haberdar olan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan belediye personelini harekete geçirerek engelli vatandaşların her türlü eksikliklerinin karşılanması talimatını verdi.

iki ayağını kaybeden Naci Atay’ı evinde ziyaret eden Akçakale Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Akkurt; “Sürekli sayın belediye başkanımızın talimatları ile ilçemizde yaşayan engelli bireylere pozitif ayrımcılık gösteriyoruz. Başkanımızın engellilere olan bakış açısı gerçekten çok farklı ki Şanlıurfa’da ilk ilçe Engeliler Koordinasyon Merkezinin inşaatını tamamladık. Kısa süre sonrada iç tefrişatını tamamlayarak yine ilçemizde yaşayan bütün engelli kardeşlerimizin hizmetine sunmuş olacağız.” Dedi.

Akülü tekerlekli sandalyesini belediye personelinden teslim alan Naci Atay; “Akçakale belediye başkanı Abdülhakim Ayhan ve yakın ilgi gösteren belediye personeline teşekkür ediyorum. Tekerlekli sandalye talebimiz olmamasına rağmen kendisi duyarlı olduğu için duymuş ve bu gün akülü tekerlekli sandalyeyi göndermiş. Bundan sonra bu tekerlekli sandalye sayesinde eş ve dostlarımı çok daha rahat bir şekilde ziyarete gidebileceğim, bundan dolayı da Belediye Başkanımız Abdülhakim Ayhan’a çok teşekkür ederim.” Dedi.

Bir diğer engelli vatandaş olan Cuma Kızılkaya’yı da ziyaret eden Akçakale Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Akkurt talep doğrultusunda koltuk değneklerini takdim etti. Akkurt burada yaptığı Arapça konuşmada Belediye Başkanımız Abdülhakim Ayhan’ın selamları var. Aslında kendileri gelip sizleri ziyaret edecekti. Şanlıurfa’da katılması gereken bir toplantıdan dolayı şuan ilçede değil sizlere çok çok selamı var.

Teslimi yapılan malzemelerin takdimi sırasında Suriyeli hayır sever Abu Adil Abu Ali ve Akçakale belediye meclis üyeleri Ubet Altun ve İsmail Domurcuk’ta hazır bulundu.

 

 

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir