AKÇAKALE BELEDİYE BAŞKANI ABDÜLHAKİM AYHAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Ramazan Bayramı ile ilgili mesaj yayımlayarak, tüm vatandaşların bayramını kutladı.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Ramazan Bayramı ile ilgili yayımladığı mesajında, “11 ayın sultanı Ramazan ayının ardından idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı ile ilgili ekiplerimiz tüm hazırlıklarını tamamladı. Tüm hizmet alanımız içerisindeki temizlik çalışmaları tamamlanmıştır” dedi.

Bayramların birleştirici maneviyatına dikkat çeken Başkan Ayhan, “Kardeşliğimizi ve birlikteliğimizi en güzel şekilde değerlendirdiğimiz bugünlerde vatan toprağını koruyan askerlerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Ramazan bayramını kutluyor, bayramların ülkemize ve Dünyaya hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

 

 

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir