AKÇAABAT STANDI MEST ETTİ

Trabzon Dernekler Federasyonu tarafından Yenikapı etkinlik alanında bu yıl 10.’su düzenlnen İstanbul Trabzon Tanıtım Günleri’nde Akçaabat; horonuyla, davuluyla, zurnasıyla, tarihi Ortamahalle standıyla fuara gelenleri mest etti.

Her şeyiyle göz doldurucu bir etkinliğe imza atan Akçaabat Belediyesi Tv kanallarının da ilgi odağı oldu.

Akçaabat Belediyesi Folklor Ekibinin sergilediği muhteşem horonu izlemek için vatandaşlar Akçaabat standına akın etti. Horon ekibi izleyenlere sadece horon gösterisi sunmakla kalmayıp tarihi Ortamahalle havası yaşatılan stantta bir de türküler eşliğinde sıra gecesi yaptı.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, büyük bir titizlikle hazırlanan stantta yediden yetmişe tüm misafirlerle tek tek ilgilendi.

 

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir