ADASPOR’U ZİYARET

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Çanakkale Süper Amatör Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayıp Bölgesel Amatör Lig’e yükselme başarısı gösteren Adaspor’u ziyaret etti.

Adaspor’un şampiyon oyuncularını kutlayan Başkan Işık burada yaptığı konuşmada; “Adaspor çok başarılı bir sezon geçirdi. Son maça kadar da namağlup şekilde, şampiyonluğu hak etti. Tüm futbolcuları ve kulüp yönetimini kutluyorum. Bölgesel Amatör Lig’de 2 kulübümüz oldu. Bu Biga için zor görünebilir ama bir şekilde üstesinden geleceğiz. Hedefimiz iki kulübümüzden birinin bir üst lige yükselmesi olmalı. Bu süreçte Adaspor’a maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Adaspor Kulübü’ne Kiremitlik Mevkii olarak bilinen yere halı saha yapacaklarının müjdesini veren Başkan Işık; “Kulübümüz için halı saha yapacağız. Söz vermiştim. Bunu da gerçekleştireceğiz. Hamdibey Mahallemizde yer alan Keloğlan Parkı’nın bulunduğu yere Biga Ticaret Borsası tarafından anaokulu yapılacak. Gerekli düzenlemeleri yapıyoruz. Parkımızı da set boyuna uygun bir alana taşıyacağız” dedi.

Adaspor’un emektar oyuncularından Belediye Meclis Üyesi Ünal Tekeli’nin de katıldığı ziyarette Adaspor Kulüp Başkanı Zeki Mutlu, kulüp yöneticileri ve futbolcular yer aldı. Konuşmanın ardından Adaspor Kaptanı Mustafa Demir’e futbolculara dağıtılmak üzere yarımşar altın hediye etti.

EBRU BEKEN DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP BAŞKANI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir