Adana’nın çevreci binaları spesifik sergide

İç Mimar ve Fotoğraf Sanatçısı Deniz Kapukaya’nın eserlerinden oluşan sergiyi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü açtı.

Adana’nın çevreci binaları spesifik sergide

Adana’da çevreci binaları minimalist açıdan fotoğraflayan İç Mimar ve Fotoğraf Sanatçısı Deniz Kapakuya’nın “Spesifik” adlı sergisi Adana Büyükşehir Belediye Tiyatrosu Fuayesi’nde sanatseverlerin izlenimine sunuldu. Başkan Hüseyin Sözlü’nün açılış kurdelesini kestiği fotoğraf sergisi,  Portakal Çiçeği Karnavalı coşkusunu yaşamak için Adana’ya akın eden onbinlerce insanın da büyük beğenisine topladı.
Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık Bölümü mezunu olan Deniz Kapukaya, Başkan Hüseyin Sözlü’ye sergide yer verdiği eserleriyle ilgili bilgiler verirken, “Doğaya dost, insanlara faydalı, enerji dönüşümü olan yapıları öne çıkararak farkındalık oluşturmayı amaçladım. Bu sergide çağdaş ve modern Adana mimarisinin yansımaları var. Çevreci binalar konusunda Türkiye dünyada 11’inci sırada yer alırken, Adana bu sıralamanın neresinde? Esas amacım bunu sorgulamaktı. Konuya minimalist açıdan yaklaşarak, etkileyici kareler yakalamaya çalıştım. Sosyal sorumluluk bilinci olan herkesin bu görsel şöleni izlemesini isterim” dedi.
Başkan Sözlü’nün tebrik ve övgülerini alan Deniz Kupakaya’nın sergisi 15 Nisan’a kadar izlenimde kalacak.

MUS AFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN    YARDIMCISI

 

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir