Adana’da Feride Hilal Akın rüzgarı

 

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan Şenlik Alanı’nda düzenlenen Feride Hilal Akın konseri coşkulu bir kalabalıkla gerçekleştirildi

Konsere Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de katılarak vatandaşlarla birlikte konseri izledi

FERİDE HİLAL AKIN ADANALILARLA BULUŞTU

Adana Büyükşehir Belediyesi ücretsiz etkinlik, konser ve gösterilerle kent halkını buluşturmaya devam ediyor. Ramazan ayı boyunca ünlü sanatçılar, tiyatroculara ev sahipliği yapacak olan Ramazan Şenlik Alanı’nda son zamanların sevilen ismi Feride Hilal Akın konseri düzenlendi.

UNUTULMAZ BİR YAZ AKŞAMI YAŞATTI

Düzenlenen konsere Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Fevzipaşa Mahallesi’ndeki iftarın hemen sonrasında katılarak alanda vatandaşlarla buluştu. Adanalılara unutulmaz bir yaz akşamı yaşatan sanatçı Feride Hilal Akın’a teşekkür plaketi ve çiçeğini takdim etmek üzere sahneye davet edilen Başkan Sözlü, Adanalıların Ramazan ayı boyunca Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan alanda sevilen, ünlü isimlerle buluşmaya devam edeceğini ifade etti.

Sanatçı Akın ise Adana’da son bir buçuk yıldır dizi çekimleri için  bulunduğunu ve kentin misafirperverliği dolayısıyla kilo aldığını söyledi, Adanalılara ve bu buluşmaya ev sahipliği yapan Başkan Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.

 

 
EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir