Acıgöl’de sportif etkinlikler ve dini bilgiler yarışması düzenlenecek

Acıgöl Kaymakamlığı öncülüğünde ilçede ‘Kur’an ile Huzur, Spor ile Sıhhat Bul’ projesi kapsamında sportif etkinlikler ve dini bilgiler yarışması düzenlenecek.

Acıgöl Kaymakam Vekili Çağlar Tekin öncülüğünde İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü tarafından ilçede yaz Kuran kurslarına katılan 100 erkek 60 kız öğrencinin katılımı ile sportif etkinlikler yarışması ve dini bilgiler yarışması düzenlenecek. İlçe Kaymakam Vekili Çağlat Tekin başkanlığında yapılan toplantı sonrasında öğrencilerin yaz tatillerini hem spor yaparak hem de dini bilgiler konusunda en güzel bir şekilde geçirmelerinin amaçlandığı belirtildi.

EBRU BEKEN
NOVA MEDYA
GRUP BAŞKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir