2017’nin Son Toplantısı Dikmen’de Yapıldı

Sinop İl Müftülüğüne bağlı İlçe Müftüleri,2017 yılının son toplantısını Dikmen İlçesinde gerçekleştirdi.

İl Müftüsü Ali Hayri Çelik başkanlığında yapılan toplantıya İl Müftü Yardımcıları Kamil Tuncel, Abdullah Söylemez, Erfelek İlçe Müftüsü Mikail Özkan, Boyabat İlçe Müftüsü İsa Sağlam, Ayancık İlçe Müftüsü Ömer Ergül, Türkeli İlçe Müftü Hüseyin Gargı, Saraydüzü İlçe Müftüsü Hasan Kılıç,  Gerze İlçe Müftüsü Bayram Karar, Dikmen İlçe Müftüsü Hasan Ören ve Durağan İlçe Müftü V. Arif Aydınlı ve İl ve ilçe Müftülüklerinde görevli vaizler katıldı. 

Kur’an-ı Kerim’den Haşr Suresi 2. Ayeti Kerimesinin Kudüs ve işgalcilerin zulümlerini sona ereceğini müjdeleyen ayeti kerimenini tefsirinin yapılması ile ile başlayan toplantı,İl ve İlçe Müftülüklerince yürütülen hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yapılabilmesinin sağlanması, hizmetlerde metod ve görüş birliğinin sağlanması,  camilerde yapılacak programlarla ilgili görüş alışverişi yapıldı. Ayrıca cami ve Kur’an kurslarında yürütülen hizmetlerle ilgili yapılan denetim, vatandaşlara yönelik sosyal çalışmaların planlanması ve yapılan faaliyetlerin sonuçlarının değerlendirilmesi ve diğer güncel ve idari konular görüşüldü.

Veda yemeğinde tertip edildi;

İlçe Müftüler toplantısının akabinde Dikmen İlçe Müftüsü Hasan Ören’in yaş haddinden emekliye ayrılması sebebiyle, Sinop İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, Dikmen Kaymakamı Mustafa Gözlet,Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, İlçe Müftüleri, Vaizler ve daire amirleri katılımları ile veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğinde konuşan Sinop İl Müftüsü Ali Hayri Çelik “Dikmen İlçe Müftüsü Hasan Ören hocam ile halef selefiz. Adana Pozantı da bizden önce hocam görev yapmış. Hocam ile 1 sene beraber çalışma imkanı bulduk. Bu zaman zarfı içerisinde başarılı güzel çalışmalarına şahit olduk. Her şeyin bir nihayetinin olduğu gibi, hocam da memuriyetin nihayetine vasıl oldu. Bu güne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında sağlık, mutluluk ve sıhhat içerisinde geçirmesini Yüce Mevlâ’dan niyaz ediyorum” dedi.

Sinop il Müftüsü Ali Hayri Çelik’in, Dikmen İlçe Müftüsü Hasan Ören’e takdim ettiği plaketin ardından program sona erdi.

HALIL İBRAHIM DINCEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETIM KURULU BASKANI

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir