14 MART TIP BAYRAMI hakkında

YAMAN: “SAĞLIK EMEKÇİLERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Kendisi de Doktor olan Başkan Yaman; bütün sağlık emekçilerinin 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak; sağlık çalışanlarının, mesleklerini şiddetten uzak ve daha iyileştirilmiş şartlarda icra etmeleri gerektiğine değindi.

Başkan Yaman’ın 14 Mart Tıp Bayramı kutlama mesajı şöyle: “ ‘İnsan hayatı’ gibi önemli bir davayı sırtlamış sağlık emekçilerimizin, hak ettikleri çalışma koşullarına sahip; şiddete, zorunlu hizmete maruz bırakılmadıkları, itibarsızlaştırılmadıkları bir düzeni umut ve temenni ederek tüm meslektaşlarımın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum.

Sağlık alanında; nitelikli, donanımlı, iyi eğitim almış sağlık çalışanlarına ihtiyacımız olduğu bir dönemdeyiz. Bilimsel gelişmelere gün geçmeden bir yenisinin eklendiği şu zamanda, sürekli yenilenen ve gelişen bir toplum olmak durumundayız. Bu kapsamda, mesleklerini icra eden sağlık çalışanlarının performansa dayalı sistem, şiddet, zorunlu hizmet, güvencesiz yaşam gibi kıstaslarla görevlerini sürdürmek zorunda olmaları üzüntü verici. İnsan yaşamını en büyük sorumluluk edinmiş sağlık emekçilerinin görevlerini, daha olumlu ve iyileştirilmiş şartlarda yürütmelerinin sağlanması adına adımlar atılmalıdır.

İnsan hayatını emanet alan, mesleklerini vicdan ve onurlarıyla icra eden değerli sağlık emekçilerimizin, 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun.”

MUSTAFA DİNÇEL

NOVA MEDYA GRUP

YONETİM KURULU

BASKAN    YARDIMCISI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir