100 yaş üyelerine sağlıklı beslenme konulu eğitim verildi

Muğla Büyükşehir Belediyesinin 60 yaş üzeri vatandaşlara yönelik açtığı Nilüfer Caner 100 Yaş Evinde etkinlikler, “Sağlıklı Yaş Alma” ve “İleri Yaşta Sağlıklı Beslenme” konularında verilen eğitimle devam ediyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 60 yaş üzeri vatandaşların sosyal hayata daha aktif katılımlarını ve üretkenliklerinin devamını sağlamak amacıyla oluşturulan Nilüfer Caner 100 Yaş Evinde etkinlikler devam ediyor. Üyelerine, sinema günleri, resim çalışmaları, kültür gezileri gibi etkinlik düzenleyen Muğla Büyükşehir Belediyesi, son olarak, sağlık hizmetleri anlamında eğitim verdi.

Nilüfer Caner 100 Yaş Evi üyeleri, Muğla Büyükşehir Belediyesinde görevli diyetisyen tarafından “Sağlıklı Yaş Alma”, “İleri Yaşta Sağlıklı Beslenme”, “Hangi Besinlere Önem Verilmeli”, “İleri Yaşta Su Tüketiminin Önemi” ile “İleri Yaşta Kanserden Koruyucu Tarama Yöntemleri”  konularında 2 saatlik eğitim aldılar.

Verilen eğitimin önemli olduğunu dikkat çeken üyeler, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e ve ekibine çok teşekkür etti.

 

EBRU BEKEN

NOVA MEDYA

GRUP BAŞKANI

 

Halil İbrahim Dinçel

Gazeteci-Yazar aynı zamanda Siyaset Bilimci olan Halil İbrahim DİNÇEL 20 Kasım 1966 İstanbul’da doğdu. Yayın ve yayımcılık hayatına çok küçük yaşlarda ÖTÜKEN Dergisinin elden dağıtımı ile başlayan DİNÇEL ulusal olarak yayınlanan TÜRKELİ-BİZİM ANADOLU-YENİÇAĞ-ORTADOĞU-HERGÜN-MİLLET-AYYILDIZ Gazetelerinin yanında YÖR-TÜRK-2023-YENİ AVRASYA-ORKUN dergilerinin de uzun yıllar Çukurova bölge müdürlüklerini yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir